Oct 14 2008

Toata lumea imbarcarea in Port…

Published by under Diverse and tagged:

Articol publicat in: Servicii


Cand spun Port ma refer de fapt la restaurantul ‘ The Harbour ‘ din Piata Amzei , 10-12, vis-a-vis de teatrul ion creanga (iar la subsol fiind Clubul Malibu).
Scriu acest post fiindca am gasit un restaurant bun, din toate punctele de vedere…desi il stiam acolo de ceva timp si neintrand. Bun, acum sa enumar de ce sunt asa entuziasmata. Localul se vrea a fi locul unde capitanii isi incarca bateriile dupa lungi ore grele la carma vasului (adica isi indeasa burtile copios), adica intr-un restaurant in port. Inca de cand ai intrat in local esti intampinat de ospatarii ce te invita la masa. Faza tare e ca nu am fost serviti de un singur ospatar, ci de mai multi: unul ne-a adus meniul, altul ne-a luat comanda la bauturi, altul la mancare, altul ne-a adus comanda la masa si, intr-un final, primul ospatar ne-a adus si nota. Oare oamenii astia nu se incurca intre ei? In fine. Trec la meniu: mi-a placut prezentarea de inceput a acestuia si anume “Esti la The Harbour. Odata ce ai ajuns aici lasa-te in voia gusturilor tale, caci noi vom veni in intampinarea lor asa cum se cuvine.” Hmm….nice….zic eu… abureala …bla, bla, bla….numai ca: limonada cu miere, renumitul snitel “Harbour” cu garnitura de orez, salata de ton si clatitele cu ciocolata si frisca m-au facut sa imi schimb parerea. Pe langa faptul ca dupa 10-15 min ne-a venit la masa comanda, ospatarii si-au facut treaba ireprosabil. Cu aceasta ocazie ii felicit ca au vazut cand am mutat scrumiera din mijlocul mesei pe marginea acesteia si au venit sa o schimbe, astfel trecand testul pus la cale …. Este pentru prima data cand am tigari si gasesc si in meniu (K8). Ambianta este una placuta: totul este din lemn, sistemul de ventilatie este facut prin niste tuburi ce arata ca niste conducte, frumos atasate.
Daca ajungeti pe acolo sunt sigura ca nu veti fi dezamagiti.
Mai multe detalii despre puteti gasi si pe site-ul lor: www.harbour.ro, si aici rog graficienii sa imi confirme sau infirme parerea mea ca este unul reusit.
Mai jos este si poza celui mai gustos desert:

 

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X